Beijing 2022

DATAT

04/02 – 20/02

VENDI

Republika e Kines (CHN)

ATLETËT

x

Përshkrim

Pekini 2022 do të jetë edicioni i 24-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Nusja e zgjedhur për Lojërat është një Panda e quajtur Bing Dwen Dwen, Bing do të thotë akullore dhe Dwen Dwen do të thotë fëmijë. Duhet të ketë 109 ngjarje të shpërndara në 3 zona konkurrimi.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.beijing2022.cn
Datat e Lojërave Paraolimpike: 04/03 – 13/03

2022 Beijing

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL