Tunis 2001

DATAT

02/09 – 15/09

VENDI

Tunizia (TUN)

ATLETËT

42

MEDALJET

🥈 x2

Përshkrim

Tunis 2001 është edicioni i 14-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,991 atletë nga 23 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 22 sporte, të shpërndara në 230 ngjarje.
Për këtë edicion, nuk kishte asnjë ngjarje të Janarisë, Zhytjes dhe Kalorësisë. Medaljen e argjendtë e fitoi atleti i peshëngritjes Ilir KAFARANI në 85 kg – pastër dhe hov (me peshë 200 kg)

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2001 Tunis

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL