Almeria 2005

DATAT

23/06 – 03/07

VENDI

Spanja (ESP)

ATLETËT

58

MEDALJET

🥈 x2  / 🥉 x4

Përshkrim

Almeria 2005 është edicioni i 15-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 6-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 3,203 atletë nga 21 vende të ndryshme. Një total prej 27 sportesh u organizuan, të shpërndara në 258 ngjarje.
Për këtë edicion, një sport i është shtuar programit të Lojërave dhe katër sporte kanë rikthyer: Gjuajtja me Hark, Volejbolli i Plazhit (edicioni i parë), Janji, Gjimnastikë Artistike, Kuaj, Kuajsh, Një medalje bronzi u fitua në 400 metra – Atletikë nga Klodiana SHALA. Medaljet e tjera u fituan në kategori të ndryshme në Peshëngritje nga Gert TRASHA (62 kg), Suli ILIRIAN (82 kg), Fetie KASAJ (53 kg) dhe Romela BEGAJ (58 kg).

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2005 Almeria

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL