Mbledhja e fundit e Komitetit Ekzekutiv te KOKSH

19 Shtator, 2013

Dje ne zyrat e KOKSH, Komiteti Ekzekutiv i tij ka zhvilluar mbledhjen e tij te fundit. Ceshtjet per diskutim ishin mbi procedurat dhe marrjen e masave per organizimin e Asamblese se 17-te te Pergjitheshme Zgjedhore te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar.

Asambleja e 17-te e Pergjithshme Zgjedhore e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar

e Premte, 20 Shtator 2013, Ora 11:00

Hotel Tirana International, Salla Akernia

 

Emrat nga e majta-djathte: Flobenc Dilaveri (Kryetar i Komisionit te Finances), Skender Anxhaku (Anetar), Hyrmete Gjeta (Kryetar i Komisionit Femra dhe Sporti), Genc Boga (Kryetar i Komisionit Juridik), Ela Tase (Kryetar i Komisionit te Kualifikimit), Stavri Bello (Sekretar i Pergjithshem), Viron Bezhani (Kryetar i Komisionit Teknik), Gezim Panariti (Kreytar i Komisionit Kultures dhe Edukimit), Majlinda Pilinci (Kryetar i Komisionit Sport per te Gjithe), Vojo Malo (Kryetar i Komisionit te Etikes).

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL