KOKSH uron fillim te mbare te vitit te ri shkollor

15 Shtator, 2014

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar me rastin e fillimit të vitit të ri arsimor 2014-2015 përcjell urimet për këtë ditë të parë të shkollës e cila  shënon një fillim tjetër të ri në rrugëtimin e shoqërisë shqiptare drejt diturisë dhe ndërtimit të një të ardhmeje të sigurt dhe të bukurt.Sot është edhe dita juaj, të dashur nxënës dhemësues. Kemi  kënaqësinë që me anë të këtij mesazhi të shprehim vlerësimin dhe mirënjohjen për të gjithë mësuesit e edukimit fizik , për përkushtimin, profesionalizmin, vlerat që dëshmoni dhe transmetoni gjatë punës suaj në edukimin e brezave të ardhshëm. Duam të vëmë këtu në dukje faktin se më në fund Ministrina e Arsimit dhe Shkencës i dha orëve të  edukimit fizik rëndësinë e duhur, për ti dhënë fëmijëve një jetë të shëndetshme  dhe të bukur.

1 startiUrime dhe punë të mbarë në këtë vit shkollor , plot suksese dhe arritje të reja

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL