Pyeongchang 2018

DATAT

09.02 – 25.02

VENDI

Republika e Koresë (KOR)

ATLETËT

2

Përshkrim

Pyeongchang 2018 është edicioni i 23-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 4-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.833 atletë (përfshirë 2 atletë shqiptarë) nga 92 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 102 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 09/03 – 18/03

2018 Pyeongchang

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL