Latakia 1987

DATAT

11/09 – 25/09

VENDI

Siria (SYR)

ATLETËT

33

MEDALJET

🥇 x3 / 🥈 x1 / 🥉 x4

Përshkrim

Latakia 1987 është edicioni i 10-të i lojërave mesdhetare dhe pjesëmarrja e parë për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 1.996 atletë nga 18 vende të ndryshme. Një total prej 19 sportesh u organizuan, të shpërndara në 162 ngjarje.
Për këtë edicion të parë, Shqipëria renditet në vendin e 11-të. Medaljet e arta u fituan nga ekipi i Basketbollit & Volejbollit dhe atletit të qitjes Kristo ROBO në kategorinë “Pistoleta me zjarr të shpejtë 25m Burra”.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

1987 Latakia

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL