Barcelone 1992

DATAT

25/07 – 09/08

VENDI

Spanja (ESP)

ATLETËT

7

Përshkrim

Barcelona 1992 është edicioni i 25-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 2-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 9.356 atletë nga 169 vende të ndryshme. Një total prej 34 sportesh u organizuan, të shpërndara në 257 ngjarje. Atë vit, nuk u organizua asnjë bojkot. Kjo nuk kishte ndodhur që nga Lojërat e Montrealit 1976.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 03/09 – 22/09

1992 Barcelone

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL