NJOFTIM PËR POZICIONIN MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN / GAZETAR/E

4 Maj, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit, KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Marrëdhënie me Publikun / Gazetar/e”.

Përpos të qenit një gazetar shumë i mirë, aplikanti i suksesshëm duhet të demostrojë interesin e tij/saj për sportin. Objektivi kryesor i pozicionit do të jetë komunikimi me palë të treta apo publikun në emër të projektit, si dhe krijimi i kontentit për të komunikuar në emër të projektit, duke përfshirë krijimin e lajmeve për projektin. Ky person do të përfshihet në çdo detyre të nevojshme për ecurinë normale të punës apo të caktuar nga supervizori.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL