Luiza Gega

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/GEGA-Luiza-e1591794836595.png
SportiAtletikë
Kategoria1500m, 3000m
Data e lindjes5/11/1988
Vendi i lindjesDiber (ALB)
Trajner

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL