HyrjeKategoria

Lojërat Olimpike Rinore

Dakar 2026

7 Dhjetor, 2020

DATAT x VENDI Senegal (SEN) ATLETËT x Përshkrim Dakar 2026 do të jetë edicioni i 4-të i Lojërave Olimpike Verore të të Rinjve. Duke ndjekur kushtet shëndetësore në lidhje me Covid-19, autoritetet Senegaleze dhe IOC vendosën me marrëveshje të përbashkët që të shtyjnë Lojërat Olimpike Rinore nga Dakar 2022 në 2026. Kjo shtyrje do të...

Lausanne 2020

7 Dhjetor, 2020

DATAT 09/01 – 22/01 VENDI Zvicra (SUI) ATLETËT 1 Përshkrim Lozana 2020 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Dimërore të Rinj dhe pjesëmarrja e 1-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 1.872 atletë nga 79 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 8 sporte, të shpërndara në 81 ngjarje. Atë vit, alpinizmi në skitë iu shtua programit...

Buenos Aires 2018

7 Dhjetor, 2020

DATAT 06/10 – 18/10 VENDI Argjentina (ARG) ATLETËT 5 Përshkrim Buenos Aires 2018 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Verore të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 4.000 atletë nga 206 vende të ndryshme. Një total prej 32 sportesh u organizuan, të shpërndara në 239 ngjarje. Atë vit, katër sporte u shtuan në programin e Lojërave Olimpike...

Nanjing 2014

7 Dhjetor, 2020

DATAT 16/08 – 28/08 VENDI Republika Popullore e Kinës (CHN) ATLETËT 7 Përshkrim Nanjing 2014 është edicioni i 2-të i Lojërave Olimpike Verore të të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 3.579 atletë nga 203 vende të ndryshme. Një total prej 28 sportesh u organizuan, të shpërndara në 222 ngjarje. Atë vit, dy sporte hynë në programin e...

Singapour 2010

7 Dhjetor, 2020

DATAT 14/08 – 26/08 VENDI Singapor (SGP) ATLETËT 4 Përshkrim Singapour 2010 është edicioni i parë i Lojërave Olimpike Verore të Rinjve. Koncepti i kësaj ngjarjeje është krijimi i Lojërave Olimpike por vetëm për atletët e moshës 15 deri në 18 vjeç. Ngjarja mirëpriti 3.524 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 26...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL