HyrjeKategoria

Lojërat Olimpike Dimerore

Beijing 2022

4 Dhjetor, 2020

DATAT 04/02 – 20/02 VENDI Republika e Kines (CHN) ATLETËT x Përshkrim Pekini 2022 do të jetë edicioni i 24-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Nusja e zgjedhur për Lojërat është një Panda e quajtur Bing Dwen Dwen, Bing do të thotë akullore dhe Dwen Dwen do të thotë fëmijë....

Turin 2006

4 Dhjetor, 2020

DATAT 10/02 – 26/02 VENDI Italia (ITA) ATLETËT 1 Përshkrim Torino 2006 është edicioni i 20-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e parë për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.508 atletë (përfshirë 1 atlet shqiptar) nga 80 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 84 ngjarje.Më shumë informacion në lidhje...

Vancouver 2010

4 Dhjetor, 2020

DATAT 12/02 – 28/02 VENDI Kanada (CAN) ATLETËT 1 Përshkrim Vancouver 2010 është edicioni i 21-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 2-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.566 atletë (përfshirë 1 atlet shqiptar) nga 82 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 86 ngjarje.Më shumë informacion në lidhje...

Sochi 2014

4 Dhjetor, 2020

DATAT 07/02 – 23/02 VENDI Federata Ruse (RUS) ATLETËT 2 Përshkrim Sochi 2014 është edicioni i 22-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 3-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.780 atletë (përfshirë 2 atletë shqiptarë) nga 88 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 88 ngjarje.Më shumë informacion në...

Pyeongchang 2018

18 Nëntor, 2020

DATAT 09.02 – 25.02 VENDI Republika e Koresë (KOR) ATLETËT 2 Përshkrim Pyeongchang 2018 është edicioni i 23-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 4-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.833 atletë (përfshirë 2 atletë shqiptarë) nga 92 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 102 ngjarje.Më shumë informacion...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL