HyrjeKategoria

Lojërat Mesdhetare

Tarragona 2018

9 Dhjetor, 2020

DATAT 22/06 – 01/07 VENDI Spanja (ESP) ATLETËT 41 MEDALJET 🥇 x1  / 🥈 x1 Përshkrim Tarragona 2018 është edicioni i 18-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 9-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 4,541 atletë nga 26 kombe të ndryshme. Gjithsej u organizuan 28 sporte. Nga ky edicion, Triathlon janë shtuar në programin e Lojërave...

Mersin 2013

9 Dhjetor, 2020

DATAT 20/06 – 30/06 VENDI Turqia (TUR) ATLETËT 50 MEDALJET 🥇 x3  / 🥈 x2  /🥉 x4 Përshkrim Mersin 2013 është edicioni i 17-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 8-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,994 atletë nga 21 vende të ndryshme. Gjithsej u organizuan 27 sporte. Nga ky edicion, sportet me aftësi të kufizuara...

Pescara 2009

9 Dhjetor, 2020

DATAT 25/06 – 05/07 VENDI Italia (ITA) ATLETËT 151 MEDALJET 🥇 x2  / 🥈 x4 Përshkrim Pescara 2009 është edicioni i 16-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 7-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 3,368 atletë nga 23 vende të ndryshme. Gjithsej u organizuan 28 sporte. Ky edicion ishte shumë i veçantë! Për herë të parë,...

Almeria 2005

9 Dhjetor, 2020

DATAT 23/06 – 03/07 VENDI Spanja (ESP) ATLETËT 58 MEDALJET 🥈 x2  / 🥉 x4 Përshkrim Almeria 2005 është edicioni i 15-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 6-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 3,203 atletë nga 21 vende të ndryshme. Një total prej 27 sportesh u organizuan, të shpërndara në 258 ngjarje.Për këtë edicion, një...

Tunis 2001

9 Dhjetor, 2020

DATAT 02/09 – 15/09 VENDI Tunizia (TUN) ATLETËT 42 MEDALJET 🥈 x2 Përshkrim Tunis 2001 është edicioni i 14-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,991 atletë nga 23 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 22 sporte, të shpërndara në 230 ngjarje.Për këtë edicion, nuk kishte asnjë ngjarje të Janarisë,...

Bari 1997

7 Dhjetor, 2020

DATAT 13/06 – 25/06 VENDI Italia (ITA) ATLETËT 108 MEDALJET 🥈 x1  / 🥉 x1 Përshkrim Bari 1997 është edicioni i 13-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 4-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,956 atletë nga 21 vende të ndryshme. Një total prej 25 sportesh u organizuan, të shpërndara në 234 ngjarje.Për këtë edicion, një...

Agde 1993

7 Dhjetor, 2020

DATAT 16/06 – 27/06 VENDI Franca (FRA) ATLETËT 21 MEDALJET 🥈 x2 Përshkrim Agde 1993 është edicioni i 12-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 3-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.598 atletë nga 19 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 25 sporte, të shpërndara në 221 ngjarje.Për këtë edicion, tre sporte janë shtuar në programin...

Athens 1991

7 Dhjetor, 2020

DATAT 11/06 – 12/07 VENDI Greqia (GRE) ATLETËT 146 MEDALJET 🥈 x4 / 🥉 x4 Përshkrim Athina 1991 është edicioni i 11-të i lojërave mesdhetare dhe pjesëmarrja e 2-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,762 atletë nga 18 vende të ndryshme. Një total prej 23 sportesh u organizuan, të shpërndara në 214 ngjarje.Për këtë edicion, gjashtë...

Latakia 1987

7 Dhjetor, 2020

DATAT 11/09 – 25/09 VENDI Siria (SYR) ATLETËT 33 MEDALJET 🥇 x3 / 🥈 x1 / 🥉 x4 Përshkrim Latakia 1987 është edicioni i 10-të i lojërave mesdhetare dhe pjesëmarrja e parë për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 1.996 atletë nga 18 vende të ndryshme. Një total prej 19 sportesh u organizuan, të shpërndara në 162 ngjarje.Për...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL