London 2012

DATAT

27/07- 12/08

VENDI

Britania e Madhe (GBR)

ATLETËT

10

Përshkrim

London 2012 është edicioni i 30-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 7-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 10.568 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 36 sportesh u organizuan, të shpërndara në 302 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.londonolympics2012.com
Datat e Lojërave Paraolimpike: 29/08 – 09/09

london 2012

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL