Lausanne 2020

DATAT

09/01 – 22/01

VENDI

Zvicra (SUI)

ATLETËT

1

Përshkrim

Lozana 2020 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Dimërore të Rinj dhe pjesëmarrja e 1-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 1.872 atletë nga 79 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 8 sporte, të shpërndara në 81 ngjarje. Atë vit, alpinizmi në skitë iu shtua programit të Lojërave Olimpike Rinore.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

lausanne 2020

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë !


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL