Buenos Aires 2018

DATAT

06/10 – 18/10

VENDI

Argjentina (ARG)

ATLETËT

5

Përshkrim

Buenos Aires 2018 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Verore të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 4.000 atletë nga 206 vende të ndryshme. Një total prej 32 sportesh u organizuan, të shpërndara në 239 ngjarje. Atë vit, katër sporte u shtuan në programin e Lojërave Olimpike Rinore: vallëzimi i shpejtë, patinazh me shpejtësi, ngjitje sportive dhe karate.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

buenos aires 2018

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë !


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL