Agde 1993

DATAT

16/06 – 27/06

VENDI

Franca (FRA)

ATLETËT

21

MEDALJET

🥈 x2

Përshkrim

Agde 1993 është edicioni i 12-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 3-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.598 atletë nga 19 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 25 sporte, të shpërndara në 221 ngjarje.
Për këtë edicion, tre sporte janë shtuar në programin e Lojërave: Archery, Karate dhe Rugby (nuk kishte asnjë ngjarje zhytjeje për këtë edicion). Dy medaljet e argjendta u fituan nga atletja e qitjes Elisabeta KARABOLLI në kategoritë “10m gra pistoletë ajrore” dhe “25m gra pistoletë”.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

1993 Agde

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL