U zhvillua në Lezhë dhe Dibër trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive”

14 Korrik, 2022

KOKSH në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”, specializoi së fundmi në Lezhë dhe Dibër mësues e trajnerë të këtyre qarqeve.

Të pranishmit u njohën me mënyrën e matjeve mediko-morfo-funksionale si dhe u çertifikuan për të qenë pjesë e projektit, që përfshin ndërtimin e 750 ekipeve të basketbollit dhe volejbollit në çdo shkollë të Shqipërisë.

Projekti “Ekipet sportive 2022” prej javësh është duke u organizuar në të gjithë qarqet e vendit. Synimi është që në shtator çdo shkollë të ketë mësues, trajnerë dhe mjekë të specializuar që do të marrin pjesë në rindërtimin e skuadrave të basketbollit e volejbolit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL