U zhvillua në Korçë trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive”

17 Korrik, 2022

Në Korçë është zhvilluar trajnimi mediko-morfo-fuksional, organizuar nga projekti “Ekipet Sportive 2022”.

Pjesëmarrësit në ditën e parë u njohën në teori me mënyrën e organizimit dhe matjeve mediko-morfo-funksionale.

Në ditën e dytë u demonstrua në praktikë procesi i matjeve të sportistëve, të cilët do të jenë pjesë e skuadrave të basketbollit dhe volejbollit që do të ndërtohet në çdo shkollë të Shqipërisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL