Tirana kampione e Shqipërisë në “ping-pong”

17 Tetor, 2022

Në kampionatin kombëtar ekipor për të rritur në “ping-pong” morën pjesë 9 ekipe:

SK Tirana, Elbasani, Tomori, Teuta, Top Spin, Partizani, Përmeti, Sopoti dhe Gjikondi, të cilët u përballën me njëri-tjetrin.

Në finale dolën SK Tirana me Elbasanin, ndërsa në fund triumfuan djemtë e kryeqytetit 3-1, që fituan gjithashtu edhe titullin e 5-të radhazi. Skuadra kampione përbëhej nga Kejdi Kalaja, Astrit Dogjani, Kelvi Bulku, Albjon Lamaj, Redis Kalaja, Grevorio Janku e Jonuz Tufa.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL