Të reja, 5 korrik

5 Korrik, 2022

Sara Dande mbyll konkurrimin në not. Sportistja garoi në 400 metra stil i lirë në baterinë 2. Në fund të garës Dande shënoi kohën 4.47.68, duke mos u kualifikuar dot në finalen e kësaj disipline.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL