Të reja, 4 korrik

4 Korrik, 2022

Drini Ujkashej mbyll garimin në 50 m, stil i lirë. Notari shqiptar u rendit i 7-ti në baterinë e tij, teksa në garë fiksoi kohën 27.11. Sportisti ynë nuk kaloi dot në finalen e 50 metrave stil i lirë.

Albert Meta mbylli konkurrimin në Lojërat Mesdhetare për peshën +102 kg. Në shkëputje, peshëngritësi ngriti 151 kg, duke u renditur i 5-ti. Në shtytje, Meta në dy prova arriti të realizonte 180 kg, ndërsa nuk ia doli me peshën 185 kg. Në dygarësh peshëngritësi arriti 331 kg. Meta ishte peshëngritësi i fundit shqiptar që garoi në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL