Të reja, 28 qershor: Medalja e parë e Arit për Shqipërinë

28 Qershor, 2022

Medalja e parë e Arit për Shqipërinë në “Lojërat Mesdhetare Oran 2022”.

Zelimkhan Abakarov trimfon në finalen e Sportit të Mundjes kundër egjyptianit Yehia Hafez me rezultatin 11:0.

Islam Dudaev rrëmben medaljen e Bronzit në ndeshjen finale të Mundjes në disiplinen “stil i lirë” kundër algjerianit Abdelkader Ikkal, me rezultatin 8-0.

Matvei Petrov kualifikohet për në finale si pjesë e 8 më të mirëve në disilinën e kalit me doreza në
“Lojrat Mesdhetare Oran 2022”. Ditën e nesërme zhvillohet finalja.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL