Të reja, 27 Korrik

27 Korrik, 2022

Erisa Brahimaj në xhudo mbylli garimin në peshën 57 kg. Me një performancë shumë të mirë Brahimaj meritonte të fitonte, por arbitri nuk ja quajti një pikë në një prej hedhjeve.

Pas 10 min ndeshje fitorja u nda me një “shido” në favor të turkes. Gjithsesi paraqitja e xhudistes tonë ishte shumë pozitive.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL