Të reja, 14 gusht

14 Gusht, 2022

Sofian Sarrag renditet i pesti në finalen e 1500 metrave stil i lirë.

Notari shqiptar u mundua që të hyjë në zonën e tre më të mirëve, por nuk ia doli të ngjitej në podium për t’i sjellë një tjetër medalje kuqezinjve.

Sofian Sarrag mbyll konkurimin në 200m stil i lirë. Notari shqiptar në garë regjistroi kohën 2:05.65, duke u renditur i 6-ti në baterinë e tij.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL