Takim pune me Komitetin Olimpik Malazez

3 Qershor, 2021

Në kuadër të përforcimit të marrëdhënieve dypalëshe, bashkëpunimit në projekte të përbashkëta dhe ideve për zhvillimin e Lëvizjes Olimpike, përfaqësuesit e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Komitetit Olimpik Malazez zhvilluan takim të përbashkët.

Presidenti i KOKSH z. Fidel Ylli shoqërohej nga Sekretari i Përgjithshëm Stavri Bello, Menaxheri i Projekteve Sportive Kliton Muca, Menaxhere e Marketingut, Medias dhe Marrëdhënieve me Ndërkombëtarët Luna Methasani dhe Menaxherja e Financës Merita Guraziu, ndërsa Komiteti Olimpik Malazez përfaqësohej nga Presidenti Dusan Simonovic, Sekretari i Përgjithshëm Igor Vusurovic dhe Menaxherja e Marrëdhënieve me Ndërkombëtarët Maja Pekovic.

Temat e diskutimit dypalësh ishin të ndryshme, që përfshijnë:

  • Bashkëpunimi institucional
  • Shkëmbimi i eksperiencave në fushën e sportit
  • Sportistët
  • Trajnerët
  • Kampe të përbashkëta stërvitore
  • Kurse të Administrimit Sportiv
  • Bashkëpunimi mes Federatave të ndryshme sportive
  • Projekte të përbashkëta rajonale.

Dy Presidentët diskutuan mbi përgatitjet për Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, ndikimet e pandemisë globale, por edhe sfidat e zhvillimit të sportit në të dy vendet.

Komitetet Olimpike pritet të nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi së shpejti në Tiranë.

Në fund u shkëmbyen edhe dhurata mes palëve.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL