Takim pune me Ambasadën Kineze në Tiranë

12 Maj, 2021

Presidenti i KOKSH z.Fidel Ylli u prit sot nga Ambasadori Kinez në Tiranë SH.T.Z. Zhou Ding në një vizitë zyrtare në rezidencën e Ambasadës.

Tema e diskutimit ishte organizimi i Lojërave Olimpike Dimërore “Pekin 2022” që pritet të zhvillohen në datat 4 -20 shkurt të vitit të ardhshëm.

Në takim gjithashtu u diskutua mbi mundësi të tjera bashkëpunimi mes KOKSH dhe Ambasadës Kineze për promovimin e eventit, Lojërave por edhe vendit organizator nëpërmjet shkëmbimit kulturor, sportiv dhe vlerave Olimpike.

Shqipëria pritet të marrë pjesë në këto Lojëra me disiplinën e skive alpine, ku pretendohet pjesëmarrja me 2 sportistë. Ju rikujtojmë që Pekini është i pari qytet që pret Lojërat Olimpike Verore dhe Dimërore.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL