Takim i drejtuesve te KOKSH me drejtuesit e Komitetit Paralimpik të Kosovës

24 Gusht, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar z. Fidel Ylli priti në një takim drejtuesit e Komitetit Paraolimpik të Kosovës, përkatësisht presidenten znj. Njomza Emini dhe zëvendëspresidentin z. Daut Tishuki.

Kreu i KOKSH-it, njohu miqtë arritjet e synimet e Komitetit Olimpik Shqiptar.

Po kështu, mes drejtuesve, u diskutua për bashkëpunimin e dy komiteteve për projekte të ndryshme në të ardhmen e afërt.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL