Takim me Federaten Shqiptare te Zhytjes

20 Nëntor, 2019

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar zhvilloi sot një takim me përfaqësuesit zyrtar të Federatës Shqiptare të Zhytjes në kuadër të zhvillimit të Burimeve Njerëzore, si një politikë e mirëimplementuar e KOKSH.
Presidenti i F.Sh. Zhytjes z.Igli Pustina shprehu nevojën e menjëhershme që kjo Federatë ka për kualifikimin dhe çertifikimin e instruktorëve të zhytjes.

Ndonëse një sport i ri, zhytja vitet e fundit ka treguar interes të lartë dhe rritje të aktiviteteve sportive në vendin tonë. Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH, Stavri Bello duke vlerësuar progresin e këtij sporti edhe në arenën ndërkombëtare, shprehu mbështetjen e KOKSH në zhvillimin dhe rritjen e kapaciteteve njerëzore të trajnuar, për të kontribuar në zhvillimin e sportit.

Kujtojmë që Federata Shqiptare e Zhytjes bëri një përfaqësim shumë të mirë në Lojërat Mesdhetare të Plazhit “Patras 2019” që u zhvilluan në gusht të 2019 në Greqi.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL