Sportistët që do të përfaqësojnë Shqipërinë në “Oran 2022”

17 Qershor, 2022

Le të njihemi me sportistët që do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojrat Mesdhetare Oran 2022.

Evangjeli Veli

Kampione Europe në Peshëngritje

Indrit Çullhaj

Xhudo

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL