SPORTI DHE VELRAT OLIMPIKE – KUKES

11 Prill, 2012

KOKSH ne datat 12 dhe 13 Prill 2012,

organizon ne qytetin e Kukesit ne partneritet me institucionet vendore aktivitetin

“SPORTI dhe VLERAT OLIMPIKE”

Me shume detaje lidhur me programin mund te klikoni ne fletepalosjen poshte. Aktiviteti do te angazhoje te gjithe shkollat e qytetit dhe jo vetem ato, por do te jete nje feste per nxenesit dhe qytetaret gjithashtu. Per secilin qe deshiron te ndjeki nga afer kete aktivitet Olimpik eshte me shume se i mirepritur.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL