Seminar mbi Edukimin Olimpik, Tirane 10 shkurt

13 Shkurt, 2017

25 mesues te Edukimit Fizik qe perfaqesonin 25 shkolla te Qarkut Tirane , ishin pjese e Seminari te zhvilluar ne Tirane date 10 shkurt 2017 , ne ambjetet e  Hotel Doro, seminar ky i organizuar nga KOKSH ne bashkepunim me DAR Qarku Tirane.

Edhe ky Seminar kishte te njejten tematike si aio qe u zhvillua ne qytetin e Lezhes, nen kujdesin e Komisionit Sport per te Gjithe , prane KOKSH me kryetar Z. Ilir Gusho dhe Kordinatore e Projektit Edukimit Olimpik znj. Eda Caushi:

  • Koncepte te Javes Olimpike
  • Organizimi i Dites Olimpike
  • Implementimi Paketes Olimpike ne shkolle.

Presidenti i KOKSH , Z. Bezhani ne fjalen e tij falenderoi vecanerisht DAR te cilet jane partneret tane te pare ne kete inisiative te impelntimit me kaq sukses te Projektit Edukimi Olimpik ne shkolle.

Seminari u pasurua dhe nga paraqitja e projekteve te reja Xhudo ne shkolle dhe Hendbolli ne shkolle nga perfaqesues te Federatave respektive. Qe te dyja projektet gjeten interes dhe u diskutuan menyret e reja te implementimit dhe vecanerisht perfshirja e tyre ne Javen Olimpike si sporte te reja per tu zbuluar dhe  ne perputhjen me konceptin “Zbuloj” te Dites Olimpike.

DSC_8912

DSC_8915

DSC_8937

????????????????????????????????????

DSC_9000

DSC_9063

DSC_8952

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL