Projekti “Mbeshtetje e Talenteve te Reja”

17 Korrik, 2017

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar nis zyrtarisht implementimin e projektit “Mbeshtetje e Talenteve te Reja” me ane te se cilit ka subvencionuar 6 sportiste me Bursat e Talenteve te Reja. Qellimi i ketij projekti eshte mbeshtetja individuale e ketyre talenteve dhe pergatitja e tyre per kualifikim dhe pjesemarrjen ne tre evente te rendesishme Olimpike: EYOF GYOR 2017; Lojerat Olimpike Rinore “Buenos Aires 2018″ dhe Lojerat Olimpike “Tokyo 2020”

Sportistet qe perfitojne ne sportet perkatese jane:
RELAKSA DAUTI – ATLETIKE
ALESIA NEZIRI – NOT
ANJA MALAJ – TAEKWONDO
KRISTI RAMADANI – PESHENGRITJE
LUIGJI VATAJ – JUDO
BEKIM BASHA – KARATE

Ne zyrat e KOKSH sot u paraqiten sportistet se bashku me trajneret perkates dhe perfaqesuesit e Federatave Sportive per te firmosur kontraten e Burses qe do te alokohet cdo muaj per periudhen Qershor 2017 – Mars 2018 ne mbeshtetje te talenteve te reja

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL