Projekti “Ekipet Sportive 2022” zhvilloi takimin e rradhës në Elbasan

7 Shtator, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli, i shoqëruar nga stafi i “Ekipeve Sportive 2022” ishte në Elbasan për të shpjeguar para kryebashkiakëve, trajnerëve dhe mësuesve të qarkut, projektin e sportit në shkolla.

Z. Ylli zbuloi në detaje idenë dhe tha se pret që në fund të vitit të parë të shihen rezultatet e kësaj lëvizje që rigjallëron sportin dhe qytetet e Shqipërisë.

Kreu i KOKSH kërkoi nga të pranishmit që të merret shembull nga Shtërmeni, ndërsa trajnerët punën ta bëjnë me dashuri, duke zgjedhur fëmijët më të talentuar në sport.

Një falënderim i shkoi ministres së Arsimit dhe Sporteve, znj. Evis Kushi e cila është pjesë e qarkut Elbasan.

Në takim folën edhe bashkiakët e Elbasanit, Cërrikut, Librazhdit, Prrenjasit dhe nënkryetarja e bashkisë Gramsh.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL