Prezantohet uniforma e Ekipit Olimpik per Sochi 2014

25 Janar, 2014

uniforma (1)Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar prezantoi sot uniformat e Ekipit Olimpik “Sochi 2014”, sponsorizuar nga Kompania Energia Pura.
Ekipi Olimpik do te pritet nga Presidenti i Republikes Z. Bujar Nishani per Ceremonine e Dorezimit te Flamurit , diten e Merkure , date 29 Janar 2014, ora 11.00.

 

 

uniforma (2)

 uniforma (3) uniforma (4)

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL