Presidenti i WBC viziton KOKSH

23 Mars, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Z. Fidel Ylli priti në një takim në zyrat e KOKSH Presidentin e “World Boxing Council”, Z. Mauricio Sulaimán, si dhe Presidentin e “Unionit të Boksit Shqiptar”, Z. Ilir Bregasi.

Qëllimi i këtij takimi ishte promovimi dhe zhvillimi i mëtejshëm i sportit të boksit profesionist në vendin tonë, si dhe anëtarësimi i UBSH në WBC, organizata më e madhe botërore e boksit profesionist.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL