PËR HERE TË PARË SHQIPËRIA NË LOJRAT PARALIMPIKE

7 Gusht, 2012

Në datat  29 Gusht – 9 Shtator 2012, do të zhvillohen në Londër Lojërat Paralimpike. Pas përfundimit të Lojërave Olimpike të cilat mbyllen me datë 12 Gusht, sfidat për Ekipin Shqipëtar do të vazhdojnë ende.

Ai që do të përfaqësojë vendin tonë në këto Lojëra do të jetë sportisti Haki Doku, i cili do të garojë në disiplinën e Ciklizmit.

Haki Doku ka lindur në Krujë, 18.06.1969, aktualisht banues në Milano, i licensuar pranë Klubit Sportiv Rancilio, Parabiago Itali. Pas garave të shumta të zhvilluara, arriti të jetë pjesëmarrës në këto Lojëra duke bërë të mundur që sportistët paralimpik shqiptar  për herë  të parë të mund të realizojnë dhe ata ëndrrën e tyre Olimpike.

Kalendari i gares Haki Doku

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL