NJOFTIM PËR POZICIONIN “Mjek/e”

4 Maj, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit, KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Mjek/e”.

Jemi në kërkim të një mjeku/e të përgjithshëm, i/e cili/a do të merret me protokollet për të siguruar shëndetin dhe mirëqenien e nxënësve dhe studentëve të prekur nga projekti, duke shërbyer si një konsulent mjekësor, që miraton protokollet mjekësore, procedurat e urgjencës si dhe protokollet për procedurat e monitorimit dhe matjeve te nxënësve sipas sporteve përkatës. Mjeku do të jetë përgjegjes dhe për trajnimin e trajnerëve për të zbatuar propokollet e matjeve si dhe do të analizojë të dhënat e dërguara nga terreni, duke vlerësuar shëndetin e nxënësve. Këto të dhëna do të monitorohen dhe do të dokumentohen për të nxjerrë përfundime dhe analiza në nivel makro. Ky person raporton tek Drejtori i Projektit.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL