NJOFTIM PËR POZICIONIN “Drejtor Projekti”

4 Maj, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit, KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Drejtor Projekti”.

Drejtori i Projektit është përgjegjës për planifikimin dhe mbikqyrjen e të gjitha aktiviteteve të projektit nga fillimi deri në përfundim të tij. Drejtori i Projektit vepron në përputhje me Legjislacionin Shqiptar në fuqi dhe Projekt Propozimin e miratuar nga MAS për të menaxhuar çdo aspect të projektit, duke përfshirë atë teknik, financiar dhe administrativ. Për të realizuar objektivat dhe rezultatet e vendosura, Drejtori i Projektit koordinon të gjitha proceset dhe burimet njerëzore në dispozicion të projektit.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL