NJOFTIM PËR POZICION VAKANT “Specialist/e Finance dhe kontabilitet”

4 Maj, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit,
KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Specialist/e
Finance dhe kontabilitet”.

Specialisti/ja i/e finances, nën monitorimin e shefit/es të financës, do të kontrollojë, ecurinë e
shpenzimeve sipas zërave në projekt, duke bërë vlerësimet e tyre sipas periudhave të raportimit.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL