NJOFTIM PËR POZICION “Rregjizor/e i/e dytë / Koordinator/e”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një Rregjizor/eje të dytë. Ky individ do të jetë përgjegjës për realizimin e videove dhe transmetimeve live, si dhe për koordinimin e burimeve njerëzore për të realizuar produktet finale.

Ky person do të punojë me përmbajtjen që transmetohet në video dhe duhet të ketë njohuri mbi aspektet teknike të krijimit të videove dhe transmetimeve live, me specifikisht për ato të natyrës sportive.

Ky individ do të ndjekë hap pas hapi dhe do të organizojë ecurinë e projektit audiovizual; do të parashikojë kohëzgjatjen e xhirimeve; skenarin; do të përgatisë vendin e xhirimit, ndriçimin dhe çdo çështje tjetër që lidhet me realizimin e një videoje apo transmetimi live, si dhe do të zbatojë detyra të tjera që mund të lindin mbi mbarëvajtjen e punës apo që i delegohen nga supervizori përkatës.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL