NJOFTIM PËR POZICION “Operator/Kameraman”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një operatori/ kameramani. Ky individ do të përfshihet sipas direktivave në filmimet audio-vizuale në kuadër të projektit. Ky person do të jetë përgjegjës për operimin e një sërë pajisjesh teknike, duke përfshirë kamera portative, kamera stand, montime celulare, mikrofon etj.

Personi në fjalë do të realizojë filmimin e skenave, do të realizojë transmetimet live, montimin dhe vendosjen e pajisjeve, përgatitjen e skenave, parapërgatitje si dhe çdo detyrë tjetër të deleguar nga supervizori.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL