NJOFTIM

15 Mars, 2016

Per Drejtorite Arsimore Rajonale dhe Zyrat Arsimore

 

KOKSH   organizon Seminarin “EDUKIMI OLIMPIK,

me datë 23 Mars 2016,  ora 11.00

tek Hotel “BLEART” , Shkëmbi Kavajës

 

Janë të ftuar të marrin pjesë  një përfaqësues i Drejtorisë Arsimore  ose Zyrë Arsimore në vend , i cili mbulon në detyrat e tij edhe sportin në shkollë. Gjithashtu cdo DAR dhe ZA do të përzgjedhë për të marrë pjesë në seminar dy mësues më të mirë nga shkollat  e qytetit të cilët janë shquar për organizimet e Ditëve Olimpike dhe aktivitetet sportive në shkollë.

Jeni të lutur të mund të organanizoni transportin për në vendin e seminarit me një mjet tuajin , shpenzimet e të cilit do të rimburson nga Departamenti jonë i Financës në vend , për karburantin e shpenzuar.

 

Rendi Ditës i seminarit është:

  1. Prezantimi përmbledhës i Paketës Olimpikes dhe plotësimi i Pyetësorit për implementimin e Paketës , dhe Ditës Olimpike
  2. Prezantim i Videos së Ditës Olimpike 2015.
  3. Prezantim i experiencës së punës nga dy Inspektor të DAR për organizimin e Ditëve Olimpike në rrethin e tyre.
  4. Prezantim nga dy mësues të planit të veprimeve për organizimin e Ditës Olimpike në shkollat e tyre.
  5. Prezantimi nga KOKSH i materialit Olympic DAY Kit 2016 dhe mënyrat e reja të implemetimit të tij.

Në përfundim të seminarit jeni të ftuar të shijojmë një drekë së bashku në ambjentet e Hotel Bleart.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL