Ngushellime per humbjen e parakoheshme te Alfred Ziaj

8 Shkurt, 2013

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i shpreh ngushellime familjareve dhe te gjithe komunitetit sportiv te futbollit per humbjen parakoheshme te  anetarit te Komitetit Ekzekutiv te Federates Shqiptare te Futbollit,  ish-legjendes se Flamurtarit, Alfred Ziaj.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL