Nënshkuhen Bursat Olimpike “Pekin 2022”

10 Dhjetor, 2019

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka nënshkruar Bursat Olimpike për Lojërat Olimpike “Pekin 2022” me dy sportistët Erjon Tola dhe Ezio Leonetti.

1500$ në muaj e shtrirë në 3 vite është mbështetja financiare që përfiton secili sportist nga Bursa Olimpike e alokuar nga KOKSH nëpermjet Solidaritetit Olimpik, në kuadër të kualifikimit dhe përgatitjes për Lojërat Olimpike Dimërore “Pekin 2022”.

Nënshkrimi i Bursave u zhvillua në një ceremoni në zyrat e KOKSH në prezencë të sportistëve dhe drejtuesve të Federatës Shqiptare të Skive.

Të dy sportistët garojnë në sportin e skive, disiplina ski alpine. Për Erjon Tolën kjo do të jetë hera e pestë që përfaqëson Shqipërinë në Olimpiadë ndërsa Ezio Leonetti do të garojë fillimisht në janar të 2020 në Lojërat Olimpike Rinore Dimërore në Lozanë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL