Miresevini ne faqen e re te KOKSH!

21 Shkurt, 2012

Te nderuar vizitore, Mirese vini ne faqen e re te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar!

Per te permiresuar komunikimin me ju dhe duke ju falenderuar per kontributin tuaj ne vleresimet e dhena lidhur me faqen e vjeter te internetit te KOKSH ( vleresimi juaj me ane te pyetesorit ) kemi ndertuar kete faqe te re e cila do te jete me interaktive ne komunikimin tone.

Duke marre ne konsiderate qe me shume se 68% e pjesemarresve ne vleresim kishin perzgjedhur opsionin “mundesi per permiresim“, ne vijme me kete faqe te re nga e cila shpresojme te komunikojme me mire sebashku.

Megjithate faqja eshte ende ne pune e siper dhe sfida jone eshte qe ta pasurojme ate me informacionin e nevojshem.

Ne vleresuam kontributin tuaj dhe reaguam, tani eshte radha juaj te na ndiqni!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL