MERSIN 2013 – Takim i perbashket me Federatat Sportive

2 Nëntor, 2012

KOKSH, Komisioni Teknik i KOKSH dhe perfaqesues Federatave Sportive, zhvilluan nje takim te perbashket ne lidhje me pjesemarrjen ne Lojrat mesdhetare “Mersin 2013”. Kjo mbledhje pervec se informuese me informacionet e nevojshme nga mbledhja e Shefave te Misionit mbajtur me date 18 Nentor, ishte edhe nje rikujtim per Federatat sportive pasi deri me date 10 Nentor 2012, KOKSH duhet te beje regjistrimin sipas sportit prane organizatoreve. Nje nga ceshtjet kryesore ishte aspekti financiar i Federatave sportive, pavaresisht se ne kalendarin e tyre vjetor e kane vleresuar pjesemarrjen ne Mersin 2013. Te ftuar ne kete takim ishin edhe perfaqesues te MTKRS per te vleresuar maksimalisht pjesemarrjen e Shqiperise ne Lojrat Mesdhetare por kjo e fundit nuk ishte prezent ne takim. Deri diku sportet individuale konfirmojne pjesemarrjen por problem paraqesin sportet me skuadra.

Ne takim u theksua angazhimi qe Federatat jo thjesht pjesemarrjen te fillojne pregatitjen e sportisteve ne menyre qe te synohet per medalje dhe rezultate.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL