Mbledhja e Komisionit të Sportistëve

1 Tetor, 2022

Komisioni i sportistëve u mblodh dje paradite ku u diskutuan disa tema që shqetësojnë sportin.

Në fillim u fol për mundësinë e zhvillimit të një asambleje, për të qenë sa më pranë sportistëve dhe ku do të dëgjohet zëri për problemet e tyre.

Në mbledhje u propozuan kandidaturat për anëtarët e KAS-it, sipas rregullores së miratuar në Asamblenë e Përgjithshme.

Tej çështjeve teknike është shumë e rëndësishme që sportistët të thonë fjalën e tyre në familjen e madhe olimpike dhe ate sportive shqiptare.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL