Mbërrin në Oran Presidenti i KOKSH, Z. Fidel Ylli

27 Qershor, 2022

Mbërrin në Oran Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqipëtar z. Fidel Ylli, i cili u prit nga delegacioni Shqipëtar që tashmë ndodhet në Oran për “Lojërat Mesdhetare Oran 2022”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL