Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj zgjidhen anetare me te drejte vote ne KOKSH

13 Prill, 2021

Komisioni i Sportisteve ne mbledhjen e tij sot zgjodhi dy Sportistet Olimpiste Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj, si anetare me te drejte vote ne Asamblene e KOKSH, duke perfaqesuar zerin e sportisteve shqiptar.


Gjithashtu, ne baze te Statutit te KOKSH, Komisioni i Sportistit perzgjodhi unanimisht sportistin Izmir Smajlaj si anetar te Komitetit Ekzekutiv te KOKSH per nje mandat 4 vjecar.


Ne kete mbledhje moren pjese sportistet Olimpiste sipas kritereve te IOC, te cilet bene perzgjedhjen e emrave me votim te fshehte.
Suksese Izmir dhe Luiza

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL